Taribush Kuna festival!

awoorden awoorden1 awoorden2

awoorden3 awoorden5

Zo’n festival met gelijkgestemden,¬†kunstenaars, theatermakers, muzekanten en workshopgevers. Kookkunstenaars, sfeermakers. Zat ik daar toch ook gewoon tussen met de werkplaats voor mooie woorden!

De sfeer van het bos maakte bijzondere verhalen los. Pure ontmoetingen vol van verwondering, waar ik zo van houdt. Rijke gesprekken met hartsverbinding en ontroering, gewoon door te delen in wat puur is. Dat doet bos. Bos lost wat een beetje vast zit. Bos reflecteert, maakt rustig en schept verse blikken met ruimte.

Ik blik terug op een prachtig puur festival in de natuur en heb met bewondering gekeken hoe de initiatiefnemers dit festival met groot succes neerzetten, natuurlijk samen met velen anderen, edoch en toch. Applaus, staande ovatie voor Harrie Kerssies en Marthijn Wolting, wat een gave gasten.

Wil je ook naar Kuna volgend jaar? Houd de website in de gaten!