MediZijn-woorden -1-

genietvanhetgenuSoms snap ik het gewoon niet.
Dat we geen gehoor geven aan positief geluid. Zoveel bewijzen wat klank in positieve zin voor ons kan doen. Zoveel mogelijkheden hoe je je mind kan verversen via mantra’s, mooie zinnen, fijne woorden. Muziek! En toch geven we er geen gehoor aan. Dat is toch bijzonder bijzonder.

Klanken klinken mede door klinkers, hoe de toon aard, aard de toon. Waarom vervuilen we ons gehoor zo enorm met een overvloed aan woorden. Nare woorden. Negatieve woorden. Vervelende woordpatronen? 80% van de vergaderingen gaat over wat er allemaal “niet”… en;
Kijk naar het journaal, naar films… Naar computerspelletjes. Hoeveel negatief geluid kan je aan?

Stel je voor dat je je focus legt op positieve woorden. Dat je jezelf onderzoekt, hoe zit dat eigenlijk met mijn woordpatronen? Wat wil ik anders? Enthousiaster? Creatiever? Liever?

Noem me naïef. Edoch, ik vind vanuit mijn hart dat het leven te kort is om je in de negatieve nesten te nestelen. Vlieg uit! Jij hebt het geluk om in een vrij land te leven. En natuurlijk kan je hier allemaal vraagtekens bij zetten wat er allemaal niet…. en niet, … en niet… en dat ook al niettttt…. en dat OOK al niettttttttt

Maak van het “niet” een voltooid deelwoord, zet er een ge voor. Schep leegte om je zijn te vullen met het moois van nu. Geniet van jouw genu!

Gewoon.