Focus!

Gewoon hartstikke interessant.
Om over na te denken.
Wat zijn jouw drijfveren?

Heb je enig idee?

Drijfveren. Drijfhout. Drijfveren. Drijfhout.
Via je drijfveren kom je bij motivatie, balans, inspiratie. Bewust worden van je drijfveren maakt dat je weet waar je kwaliteiten liggen en kansen.

Gewoon hartstikke interessant.
Om over na te denken.

Wat zijn jouw (onbewuste) metaforen? Welke beelden maak jij graag? Sta je wel eens stil bij je zelfbeeld?
Drijfhout als metafoor om te komen tot reflectie. Een beeld maken van de “toevallige” dingen die er zijn, daar ben ik goed in. Associatie. Door te doen met mijn handen kunnen mijn hersens makkelijker denken en kom ik “zomaar” tot inzicht.

Op 21 februari, dinsdag, geef ik in Meppel een dagtraining met de mobiele verwonderwinkel. De “IK ben leuk! Wie ben jij?”, een methodiek om in negen briljante stappen te komen tot focus. Inspiratie gegarandeerd!
Investering? €79,- inclusief luxe lunch, inclusief materiaal. Doe je mee?

Mail je dan even aan. Yvette@verwonderwinkel.nl