Stoppen is een soort van doorgaan

Stop.
Stttttt. op.
Als de stilte op is in je hoofd, je veel onrust voelt, er niets uit je handen komt…, dan is er werk aan de winkel. Tijd om in te keren!
Het doemdenken kan je veranderen in een positieve beweging door te doendenken.
Door een activiteit te ondernemen waarin je iets doet met je handen. Automatisch maken je gedachten andere paden in je hoofd, paden van ruimte, verbinding met plezier.

Iets maken helpt om de eventuele knaagdieren rondom je zonnevlecht in beweging te doen laten komen. Via de beweging van maken kan er weer “zin” ontwikkelt worden, … nut en wil. Inspiratie!

Daarover gaat het Inspiratie Kompas. Speciaal voor ondernemers is er op vrijdagmiddag 14 februari een middagprogramma waarin we aan de slag gaan om vanuit “IK’ nieuwe patronen maken. Je maakt een visueel anker voor wat jij in beweging wilt brengen.

Deze middag leer je waarom:

– het onbewuste zo’n grote rol speelt bij beslissingen nemen en waarom het goed is regelmatig stil te staan bij dat ‘onbewuste’
– het belangrijk is om jezelf een strategie aan te leren en hoe je dat op een creatieve manier kan doen
– visuele ankers zoveel aantrekkingskracht hebben

Je krijgt:

– een gezeefdrukte papieren tas
– een gezeefdrukte strategie
– de unieke button ‘IK ben leuk! Wie ben jij?’
– zelfgemaakte groetenkoek bij de koffie / thee!

Je neemt mee:

– je sloffen
– een dekentje

Concreet:
13.00 – 16.00 uur, we zijn te gast op een unieke locatie, net even buiten de binnenstad Zwolle, De investering is € 45,- excl btw als je ook een bedrijf hebt en incl. btw als je geen bedrijf hebt, of vrije gift.
opgave bij : Yvette@verwonderwinkel.nl | 0611645554