Gesloten atelier

Via de website krijg ik een mail… “Is volgende week jouw gesloten atelier open?”, “Ik kom graag langs”….

Het was een mooie en rijke middag en wat een bijzondere samenstelling van personen!

Ontmoet ik ook nog een medecollega, een wandelende werkplaats voor mooie woorden. Superfijn! Ik heb een foto gemaakt van zijn werk (zie 2e foto). Hij heeft het niet van een vreemde, van zijn Heit krijg ik een prachtig gedicht. Een gedicht wat klopt, raakt, opent.

Was jij er ook bij? Dank! Bedankt, Jij en zij en wij!

Heel erg bedankht!

Het volgende gesloten atelier is op zondag 7 september, van 14.00 tot 17.00 uur. Er is plek voor 12 personen. Rond 15.00 uur gaan we buttons bakken. En magneten en spiegels (misschien) en blikopeners.

 

Inspiratiebron: Christien van der Aa, Anna Selderijk, Ingrid