Liefde!

liefde

 

Vind ik onderweg, een plakwoord van lang geleden. En daar word ik zooo gelukkig van! De liefde vinden op de P van PLAN(T)!

Het is fijn om je dagelijkse route op te pimpen met leuks. Ligt er Rotzooi op straat en het is niet van jou? Ruim het lekker op joh! Zonder de; ja, maar, en,…, glimlach erbij van oor tot oor. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je te irriteren. Ergeren. En van die dingen.

Ik heb mazzel, afval is mijn inspiratiebron. Soms ga ik een dagje Amsterdammen puur voor het mooie afval wat daar op straat ligt. Ik hou van opruimen en dan vooral afval wat niet van mij is:-). Het nodigt mij uit om ¬†nieuwe verbindingen te maken met ‘waardeloos’ materiaal. Mijn eigen rotzooi opruimen vind ik dan iets minder leuk.¬†

Rode draad van dit blogje? Heb ik niet. Ik wilde mijn vondst graag delen. Liefde!