Ga ‘anders’ ondernemen!

ondernemen1ondernemen2

Ga ‘anders’ ondernemen. Natuurlijk gaat dat over ondernemen en ondernemen. Een ondernemende houding zorgt voor pleyzier verbinding en algemeen pret. Natuurlijk netwerken hoort daarbij. 80% van de banen worden vervuld via via. Hoe mooi om dan de viavia-route te bewandelen?

Dat dus.

Op de loopbaanmarkt, op de hogeschool Arnhem en Nijmegen. Sjonge… wat een leuke groep, met veel plezier heb ik mijn eigen workshop gevolgd.

En later op de markt mooie dromen ingelijst van studenten die durfden te ondernemen. En actie zetten in de vorm van woorden, op de foto gingen. Alleen je droom opschrijven is best eng. Doe dat maar eens… En deel dat dan eens…. en…

Met dank aan Inez Hartog.
Voor het chauffeuren, hand- en spandiensten, foto’s maken en haar aarde-energie.