Be-zit in beweging

draagvlak

draagvlak1

 

Bezit.
Een woord wat mij inspireert. Wat is bezit? Wat heb je als je de mooiste stoelen bezit maar je voelt je niet gezond, niet goed. Hoe meer spul, hoe vaster je vaak zit. Hoe minder je hebt, hoe meer je de interactie aan moet gaan met je omgeving. Je ‘moet’ verbinden. En verbinden, is dat niet het grootste geschenk wat er is?

Bezit.
Een woord wat mij inspireert. Wat is bezit? Je kan maar op 1 stoel tegelijk zitten. Geld is vertrouwen is macht? Hoe machtig ben je als je je eigen koers niet durft te volgen, niet durft te handelen naar wat goed is, wat goed voelt in jou? Hoeveel geld heb je daar voor nodig?

Bezit.
Een woord wat mij inspireert. Wat is bezit? Wat als je ‘alles’ hebt, zelfs een toilet van goud,  maar je durft niet los te laten. Wat heb je dan?

Wat heb je dan?

Wat?
Dan?

Schaf dan een schommelstoel aan! Voor jou, de eerste reageerder (mail naar yvettevanderaa@gmail.com), drie halen, vier betalen! (de bovenstaande is een zeefdruk in het beZit van het ministerie van verwondering, die doet niet mee).
Elk schommelstoel gezeefdrukt op kaft van een boek, met hier en daar een woord, met potlood geschreven, je krijgt er een gum bij om te deleten! (€ 50! incl. portokosten + extra inspiratie) dus je kan iemand al een kunstwerkje geven voor € 15,-. Vet cool! Of zelf houden en de drie  schommelstoelen, inlijsten, naast elkaar hangen, … als visueel anker om in beweging te komen. Vier de heilige drie (-eenheid). Daarom.

Goedkoper is om een wandeling te maken, je ademhaling te voelen. Te aarden, glimlachen, te vieren dat je in een vrij land leeft en dat vrijheid een keuze is. Laat je gedachten lekker los en beweeg je beZit. Hup!