Vintage Selfie

Vintageselfievintageselfie1

Plezier. Dikke pret. Vroeg. Vogeltjes.

En zo stonden Diana (mijn ‘focusVrouwe’ bij grote projecten en veel drukte) en ik al in alle vroegte onze ‘winkel’ in te richten op de rommelmarkt te Ijhorst afgelopen zaterdag. Per geluk vonden wij de beste plek, in de zon met uitzicht op bomen en ook nog een luisterconcert van wel 1003 vogeltjes. Wat een rijkdom. Ik had mijn draagvlakken van de verwonderwinkel meegenomen en zo zaten we in alle vroegte te genieten van koffie met afwisselend taart en koek. En, er werd goed verkocht!

Ik wist dat mijn polaroid camera het nog deed, want daar had ik net een nieuw pakje film in gedaan. En ik ben nogal een socialmedia-junk… dus… Selfie maken?

Strak plan van Diana om Vintage Selfies te gaan verkopen! Hoe cool is dat! Jammer dat er  in Drenthe Overijssel niet van die Egotrippers wonen…:-) De camera is niet verkocht. En dat is dan ook weer een vorm van geluk hebben.