Bloem Bloei Boek

bloembloeiboek1bloembloeiboek

Kom je kijken of het nog steeds lukt om regelmatig te bloggen? Ha! Mooi weer gelukt dus. Al 2 weken inmiddels! Verwacht geen logisch opeenvolgende blogs, daar is mijn brein niet op gebouwd. Bovendien gebeurt er teveel om te blijven bij waar ik gisteren was.

Vandaag mijn werk gefotografeerd. gisteren ook al, maar toen was het te laat en werd het licht te blauw op de foto’s. Vandaag nieuwe poging. …. Niet blauw, maar wel beroerd…

Ik hou van de letter B.

Wie A zegt moet ook B zeggen. Op 9-9-9 gaf ik een groot B-feest. De start van mijn ┬áBedrijf in verwondering. En over de letter b gesproken… Net een week daarvoor zit ik mijn eerste Vipassana (10 dagen in stilte, 10 uur mediteren op een dag, niet praten, schrijven en lezen en van die dingen) De dag dat ik mezelf te vaak tegenkwam, mijn spullen heb gepakt en weg wil, vind ik op mijn pad een restje dakpan… B & co staat erop… Tja, ipv weggaan besluit ik om een afspraak met de Teacher te maken. Dat helpt want ik besluit te blijven. Het restje dakpan (bakban, haha) heb ik meegenomen, al is het de bedoeling om je niet te hechten aan….

Vaak leer ik van woorden met de letter B. Zoals bast en boom en beweging en betrokken en bezinning, bezieling, bewustwording. En zie hier, een fijn gemengdetechnieken-werkje. Met heerlijke woorden en niet direct zichtbaar, maar kijk je om een hoekje… Tadaaaa! Moraal van het verhaal. Kijk dieper. Kijk om een hoekje of kijk omhoog. En kijk eens met aandacht naar een bloem, hoe deze ontluikt en zichzelf laat zien.

Wat een heerlijke B-woorden. Dat is heel wat anders dan een B-film.

benco