Pauw Ze!

pauwze

Hoe die oren van mij werken is me soms een raadsel. Ik hoor wat ik denk, denk ik wel eens te horen.

De theorie, die gaat over tevoorschijn komen, wordt afgesloten met een Pauw Ze. ‘Gaaf!, denk ik, dat is nog eens een leuke benaming voor nieuwe theorie en ik maak me al een voorstelling hoe de Pauw Ze kan verlopen. De theorie van de Biodanza opleiding vind ik zo inspirerend dat ik overal methodieken inzie. Ik ben gespitst en wil de nieuwe (en afsluitende) informatie indrinken.

Staat iedereen op! Huh? Wat stom!! Ik kijk nogal verbaasd om me heen en realiseer me…

Het is echt pauze? Het is echt pauze!

Zo gaat dat als je een opleiding doet die je past als een jas, dan voelt alles als een pauze. 

Sindsdien kom ik overal pauwen tegen, heb ik inmiddels een fijn lesprogramma ontwikkelt (voor basisscholen, en ik heb een folder! (echt gaaf!) mocht je die willen? Kijk even bij contact voor mijn mailadres). Fotografeer ik pauwen en observeer ik ze.

Die pauw, je zal maar zoveel ogen hebben op je rug! Dat is echt wat anders dan oren waarmee je kan zien.

En onwijs lekkere wijn ontdekt… Wat er opstaat?