Inspiratie Kompas

schat2

Superfijn je weer te zien op mijn blog. Deze keer reclame. Ik wil graag reclameren voor iets waar ik in geloof, vanuit mijn tenen. Een methode die ik wil uitzetten in grote organisaties (339 personen) en kleine organisaties (1 persoon).
Een methode om je te verbinden met de talenten die er in huis zijn. Je verbinden met Zin, Wil en Nut.

IK!

Inspiratie Kompas! Voor als je zin hebt in nog meer inspiratie in je werk en in je leven. Nog meer focus. En rust en aandacht. Voor als je de boel in balans wilt krijgen, of juist uit balans. Voor als je een nieuwe beleving wilt en geen zin hebt in moeilijk gedoe. (Nou ja, ik kan je niks beloven… want wie me voor de voeten loopt krijgt vaak een schop).

Vanmiddag schreef ik dit:

‘Het inspiratie kompas is een methode om zichtbaar te maken wat er speelt in organisaties. Er wordt een nieuwe focus gelegd vanuit een positieve benadering’.

En weet je wat nou zo leuk is? Je kan het uitproberen! Kan je woensdagavond? Het is in Meppel en van 19.30 uur tot 21.00 uur. En daarna kan je nog een uurtje verder kompassen als je durft.

Zin om te komen? Mail me voor meer info–> Yvettevanderaa@gmail.com

De eerste vijf aanmeldingen krijgen een uniek inspiratie-kado!