Zet de naaivoet naar beneden

naaimachine1naaimachine

Past het in mijn rugzak?
Nee. Bovendien heb ik er al een, eentje die stikt en zichtzacht.

Getwijfeld of ik de naaimachine van mijn moeder op marktplaats zou zetten of zou posten op FB. Gekozen voor het laatste want dan weet ik waar deze terechtkomt, en dat geeft mij een fijn gevoel. Ha! Mooi geluk! Binnen no time! Hatsjikidee…

Deze machine kan praten. Echt waar. Ga je zo aan de slag, zonder de stof met de voet te hebben ‘vastgezet’, dan zegt de machine wijs als zij is: ‘Zet de naaivoet naar beneden’.

Is het sentiment? Enorm! Een slopend sentiment en vandaag de hoogste tijd om het sentiment te transformeren tot geluk. Hier staat ie te staan en kan ik er niet mee overweg omdat ik de machine tot een geestelijke “starwars” heb gemaakt. Best jammer want je kan er gedichten mee naaien want het is ook een soort borduurmachine. Dus hoe cool als deze gebruikt gaat worden door een dame of meneer die er wat aan heeft!

Ik heb me trouwens vaak afgevraagd: “Is de haas bang voor de schildpad?, of zouden ze wedstrijdje doen?” Ik denk het laatste.