Inspiratie Kompas

doel

“Als je wat wilt bereiken in zaken, met schrijven, schilderen of wat anders, moet je de regels volgen zonder ze te kennen.”

Deze onwijs fijne zin heb ik geplukt uit het boek “Het slimme onbewuste” van Ab Dijksterhuis en gebruik ik als inspiratiebron voor het Inspiratie Kompas.

Bezinnen, bewegen, je verwonderen. Ontdekken, spelen. Dat gaan we allemaal niet doen bij het Inspiratie Kompas:-)

Het Inspiratie Kompas is een strak programma en bestaat uit 9 stappen waarvan 3 hoofdstappen. (een soort hup-hup-huppelen) Het is een samenspel tussen het onbewuste en het bewuste, beeld en taal. Tussen meditatie en visualisatie. Doel is om een scherpe focus te krijgen op jouw inspiratie.

Wil je het meemaken?
Het volgende Inspiratie Kompas is op woensdagavond 7 juli van 19.30 uur tot 21.00 uur,  met facultatief een uur nazit voor nog meer compassie. Voor een groots effect zou ik gewoon elk Inspiratie Kompas meepakken wat je pakken kan!
De investering is €15,- en hiervoor koop je eigenlijk tijd voor jezelf, je kan net zo goed iets anders gaat doen natuurlijk.

Wat ik wens is dat we meer bewustzijn creëren en gaan leven vanuit inspiratie. Vanuit mogelijkheden, met nog meer liefde en genegenheid. Met aandacht voor elkaar. Natuurlijk mag er ook ellende zijn, tuurlijk, sjonge. Er is hartstikke veel ellende, in elk leven. Het is DE KUNST om daarnaar te durven kijken, te reflecteren en te handelen. Ik geloof echt dat we elkaar kunnen inspireren met bewustwording. Bewustwording als durven zijn in je eigenheid. Maak je eigen kompas.

—-Vanavond maakte ik bovenstaand beeld. Het is een basketbal-doel! Focus op de bal, focus op het vierkant, op de cirkel en hup-hup-huppelen…Goal!! En wat dan zo lekker communiceert met mijn onbewuste en nu bewuste… een doel kan ook in de lucht hangen. Natuurlijk, natuurlijk verankert in de aarde, maar, en. Snap je?

PS: Mocht je geïnspireerd zijn door mijn werkwijze of werkvormen en je gaat deze gebruiken in je eigen workshops, wil je mijn naam er dan bij noemen?