Liefdesbrief

etenIk hou van mij.

Ik lees een liefdesbrief geschreven aan mezelf bij een dansworkshop van Silvan Schalken┬ámet als thema “ik hou van mij”,

In het moment van deze mooie dag wilde ik over de waarste ware liefde schrijven in mijzelf en het duurde even voordat ik kon voelen wat dat was. Vanuit mijn tenen begon ik te schrijven. “Lieve Yvette”, Wat kan je lekker eten….”

Huh? Ik was verwondert over deze openingszin maar het is waar, ik kan ongelofelijk lekker eten en proeven en beleven hoe smaak valt te omschrijven. Afgelopen weekend op festival de beschaving waren veel foodtrucks en dat wakkerde mijn eetlust en inspiratie voor eten en inspiratie aan. Fijn voedsel, duurzaam, verbinding, samen, sfeer, verwondering en vervoer bij elkaar. Waah! Daar word ik blij van!… Vanmorgen in de trein bladzijden volgeschetst over mijn eigen foodtruck. … (en afgelopen weekend eigenlijk ook al en in 2004 ook al veel over soep met sfeer en soep met spreuk, en,… en,)

Maar het gaat niet zozeer om de foodtruck, het gaat om houden van jezelf, zo groots mogelijk, zo samen mogelijk. Met zoveel smaak als mogelijk. Ik ga ermee aan de slag en ontdek, onderzoek en speel. Ik heb er zin in!