Filosofie

ego

Ken je dat? Dat je in een stroom van doen zit en er “dingen” moeten gebeuren. Er een woordenwaterval ontstaat, een schilderij, een bijzonder gedicht, of songtekst, een nieuw ritme van verbinding………..

Dat gebeurt mij als ik heel erg “iets” ben. Dat iets is dan heel erg ge├»nspireerd, of als ik heel erg moet denken, of als ik heel erg verdrietig ben, of als ik heel erg zit te nietsen. Het is een taal vanuit mijn hart. Of zoiets, want wat is in hemelsnaam de taal van je hart?┬á

Filosofie…Dat. Vragen stellen, denken, antwoord geven op je eigen vraag en opnieuw denken, dieper denken.

Bovenstaande zinnen op de foto zijn oude gedachten, belegen, en wel uit 2006. Zo weer gelezen, voelen ze als net geschreven alleen de sfeer is anders… heel anders. Wat een lekker idee nog steeds, om je grootste wens en je kleinste wens te delen.

Trouwens vanaf deze week ga ik 1x in de week bloggen. Misschien 3x per dag als ik in het “iets” zit niets te wezen.