Wondernemerschap

090909-02090909-03

Wie A zegt moet ook B zeggen. Vanmorgen realiseerde ik mij… vijf jaar geleden was het B-feest! 9/9/9/ op de dag van de duurzaamheid. Een avond fijn eten, zingen en verwonderen over je droom en talent. Wat was het mooi en ontroerend. En wat was het moeilijk om dicht bij mezelf te blijven in de jaren daarna. Want eenmaal ondernemer … kwam ik erachter… ER IS ZOVEEL TE DOEN, te ontwikkelen, te verbinden, te maken. Wat ben ik mezelf vaak verloren om telkens weer een stukje wijzer te worden. En met wijzer bedoel ik richting. Snap je. Zoals de wijzer van de klok de tijd aanwijst. En dat die tijd voorbij gaat.

Na vijf jaar intensief ondernemerschap is het tijd voor de volgende letter!

De C van cirkel!
De C van creativiteit!
De C van Cunst!

Zo en nu ga ik naar buiten fikkie stoken, en proosten op de letter C.

En op Mettje Elzinga. Alhoewel zij geen letter C in haar naam heeft.