Focus & verwondering

focusenverwonderingfocusenverwondering1

Focus. Al jaren een “gestandariseerd” woord in mijn stempelassortiment…

Want wat een heerlijk woord is dat! Focus. Een fo-kusje.
Hoe meer focus, (in contact met je adem), hoe meer verwondering. En hoe meer verwondering, hoe meer liefde, aandacht, overgave. Hoe meer.

Kijken met al je ogen, luisteren met al je oren en voelen met al je antennes. Dat.

Terwijl ik mindmateriaal voor het inspiratie kompas verzamel vallen nieuwe inzichten me toe. Door een herhaling in beweging verdiepen gedachten zich en bedenk ik me dat mijn inspiratie enorm is gaan stromen afgelopen jaar. Door regelmatig workshops te geven rondom inspiratie-kaarten en inspiratie-kompassen merk ik dat wat ik visualiseer en geloof vanuit mijn hart dat dat werkelijkheid wordt op een hele vriendelijke en subtiele wijze. Sjonge wat heb ik zin in het weekend! En wat heb ik zin in mijn eigen workshop. Een mengeling van verdwalen, verwondering en focussen. Zijnen en verfijnen.

Zondag in het bos, mijn debuut op dit fijne festival! Notabene in de Purposeroom!