Balans

Inspiratie kompas - balans

 

En hoe blijf jij dan in balans? Hoe laad jij jezelf op? Waardoor voel jij je gevoed?

Bij de mobiele verwonderwinkel draait alles om balans. Balans is basis. Hoe meer chaos, hoe meer structuur je nodig hebt. Hoe meer overvloed aan ideeën, hoe belangrijker het is om de rust op te zoeken. Een stukje balans is vaak in woorden te vinden, in metaforen.

Zo is in de verwonderwinkel niets voor niets. En zelfs het niets staat metafoor en geeft betekenis aan “het genieten”. Binnenkort kan er weer gewinkeld worden, ook online. Vraag voor nu … waar haal jij jouw positieve boodschappen? Welke energetische boodschappen heb jij nodig?

Fijn om daar eens bij stil te staan. Deel een stuk van jouw positiviteit. Glimlach. Geef. Deel. Toon. Je ambitie, je wens, een droom, een boterham of jouw verwondering. Het levert je direct een gevoel van balans.

En mocht je behoefte hebben aan meer balans, maar je weet even niet meer zo goed waar je je op moet focussen? Meld je dan aan voor het inspiratie kompas op 23 november Dat doe je door mij een mailtje te sturen —>  Yvettevanderaa@gmail.com