Tintelthee ®

tinteltheeThee is toveren met geur, smaak en kleur. Thee is gezond en helend. Wie de rust neemt om een kop thee te drinken met volle aandacht gaat geheid borrelen en bruisen en balanst alles weer in evenwicht.

Graag verkoop ik jou DE tintelthee bij de -YA koffie- op 11 juni 2015 tussen 08.00 uur en 10.00 uur bij Frans de Grebber in de Woldstraat Meppel.

Er is een reden waarom de ® staat achter de tintelthee. Dat heeft alles te maken met branding en dat tintelthee zo’n goede naam is. Dat heb ik gisteren geleerd op een sjieke markt vol marketing. En laat ik nou van de tintelthee een cool product maken, zo’n product van “die moet je gewoon hebben want anders …. ….!”

En er is nog veel meer over te zeggen, zoals dat over ‘alles kan’, maar dit vind ik wel genoeg branding. Wil je meer weten over dit coole product, lees dan verder bij de kleine lettertjes op mijn auto.