Keerpunt.

“ik maak schoon, wat maak jij?”
“ik ben leuk, wie ben jij?”
“ik schep ruimte, wat schep jij?”

Hier op het Schiereiland vind ik geluk, door op te ruimen. Schoon te maken. Ruimte te scheppen voor verse gedachten en dromen. Het komt zo.
Er was een festival en dagen later zie ik dat het nog niet opgeruimd is. Ik irriteer me. Plastic bekers liggen in het water en steeds meer volgen want het waait. Hard.
Potje potje.

Verantwoordelijkheid nemen. Gaat het daar niet over? Van irritatie inspiratie maken dus ik besluit op te ruimen. Ik vind oa van dat rode tapijt en dat rol ik voor mezelf uit, ik gniffel erom. Terwijl ik opruim en grote blauwe zakken vul met plastic bekers krijg ik er steeds meer plezier in. Ik droom erop los en vind van alles, in mijn hoofd en voor mijn voeten. Ik vind geld en geluk. Na 2 uurtjes noeste arbeid is het eiland opgeruimd.
Geluk is een beslissing nemen. Durven doen. Actie ondernemen.

En nu, nu wil ik dat Planten. Doe je mee?

Waar:           Bleekerseiland Meppel
Wanneer:     dinsdag 9 juli
Hoe laat:      19.30 – 21.00 uur
Meenemen:
Schoffel, schepje, of een hark,
een plant (een stekje uit de tuin)
een kernwoord voor jouw droom.
een kleine bijdrage voor onkosten. (richtbedrag 1 euro)