Tent!

attent1 attent

Ik ben een viespeuk.
En die kan ik heel snel andersom denken… ik ben een geluksvogel!

Ik vond tentdoek, gescheurd en natgeregend, verworden tot hotel voor insecten waaronder heel veel pissebedden. “Dat moet mee!”, dacht ik en handelde tegelijk. Even kwam de gedachte in mij op: “Als er maar niet iemand overheen heeft gepist!”. Gelukkig zoals dat gaat met gedachten, die kan je parkeren.

Dus daar op de parkeerplaats bij het prachtbos in Dwingelerveld rolde ik het gescheurde tentdoek op nadat ik het zo goed mogelijk had uitgeklopt. Het beeld om tekst te typen op tentdoek liet mij niet meer los. Twee typemachines tegen elkaar met daartussen tentdoek om de mooiste verhalen en mooie woorden te typen…. In het bos, ja prachtig!

Inmiddels zijn de stroken gestreken. Ik ga ermee aan de slag in mijn buitenatelier bij Kuna-festival, ik heb er zin in! Kom je ook?