Alles kan, niet

alleskan alleskan1 alleskan3

Alles kan!
Echt alles!
Als je werkelijk iets wilt en je focust kan alles. Echt!
Het gaat over schenken en ontvangen en dankjewel zeggen. Bewust zijn van je keuze.

“Kies je voor koffie of thee?”

In dat enthousiasme ondernam ik, plantte positiviteit, zaadjes van verwondering, dichterlijke dromen en bladeren volbehangen metĀ verlangens. Ik zeefdrukte erop los en stempelde elke kan tot mogelijkhedenmatcher. (onderste foto, daar staat er nog eentje rechts achter mij). Retourtje verwondering, verwonderwinkel, ministerie van verwonderingnieuwe wegen… Tralalatostitaart.
En! Ik ben eruit, alles kan niet!

Echt niet! Een voorwaarde voor de -alles kan- is kiezen, maar ook jezelf openstellen voor de tekens op je pad. Als je gelooft in de -alles kan- dan trek je ontzettend veel aan. Pfff, dat kan ik dus helemaal niet handelen. Veuls te ingewikkeld en al helemaal hoe ik met woorden omga.

Wat een vermoeiende toestanden. En nu kom ik dus terug van de -alles kan-, doordat ik een kan heb gemaakt van keramiek, deĀ alles kan niet, want alles kan niet.

“Wil je thee?”

“Oh, dat kan niet”.

alles kan4Wat een lekker kannetje, al zeg ik het zelf. En wat een rust geeft het, alles kan NIET!