Intentie Kracht

intentiekracht intentiekracht1 intentiekracht2

De derde kerstdag gaf ik een workshop en vrijwel direct zat de workshop vol! Te gek!!!
Het kwam door de nieuwsbrief van januari 2015 die in december 2015 uitkwam. Een nieuwsbrief (via een lijst) versturen is belangrijk, leerde ik van diverse marketinggoeroes. Dat blijkt dus weer te meer.

Het was een mooie middag. Met een hele fijne groep. Er werden krachtige zaken, dromen en wensen gedeeld. We gingen naar buiten en naar binnen, letterlijk en figuurlijk.

Die zondagavond na de workshop voelde ik mij echt ontzettend rijk. Intentie Kracht, wat een enorme power als je zuiver luistert naar je hart en vanuit je ei-gén beweegt. Positief en vanuit mogelijkheden gedacht en gebracht. En deelt wat er in jou huist.

Het sloot mooi aan bij een onverwachte bonus die ik kreeg van de kunstuitleen in Nijmegen. Ik mocht daar drie kunstwerken achterlaten vorig jaar na mijn expo. En… nou… groot ego als ik ben/heb… als ik de titels lees, zou ik ze ook lenen,
want wat een heerlijke intenties!

“Verstevig de stilte”,

“Kan-s” en

“Toewijding”.

Ja.

Gelukkig!
Nieuwjaar zeg! Een heel nieuw jaar!

Ik wens jou een mooie stroming en dat je je eigen koers mag varen en ervaren!