Leuker kunnen we het niet maken…

padvinder2De Belastingdienst. Wat een weerstand heb ik tegen de belastingdienst, en alles wat daarmee te maken heeft, zoals de boekhouding. Ik ben vooral bang dat ik het verkeerd doe. Dat ik iets over het hoofd zie en dat zij mij dan betitelen als “jij bent slecht”. “Jij doet het verkeerd”.
padvinder3Interessante materie. Ik heb mezelf padvindereen vaststaand beeld gevormd over de belastingdienst waar geen beweging in te krijgen is.

Echter… en het is al even bezig in de vorm van nergens, niet en niets, maar nu ben ik de NEE aan het belichamen door de liefs die ik kreeg van een bijzonder persoon. Nou, dat maakt mij vet dankbaar. Een YA is eigenlijk hetzelfde als een nee en vice versa, mits uit de kern gevormd. Dat betekent ook, belastingdienst… we kunnen het wél leuker maken! én makkelijker, én creatiever en liever.

En ocht, wat is het toch fijn om aardig te zijn tegen elkaar. En dat je dan door de blik en aandacht van iemand jezelf inspireert om verder te kijken. Magisch!