Los & Laten

los&latenlos&laten4 los&laten2

Ze belde namens het grafisch atelier om te vragen wat ik met mijn zeefdrukramen wilde doen, want ik had er drie in gebruik, sommigen al wel een jaar… Oei, oei, oei. Tja, ja! en of ik het voor volgende week wilde laten weten want anders werden ze schoongemaakt en daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden…
ja, logisch… met schaamrood op mijn wangen sjeesde ik naar het grafisch atelier.

Hé, ik was vergeten wat voor een fijne plek het is. Het gebouw, de inspiratie, de herinneringen. En zo rondskippend in mijn gedachten, appte ik in het rond en bedacht van alles om de confrontatie met loslaten niet aan te hoeven gaan. Want een zeefdrukraam schoonmaken staat voor mij gelijk aan het wissen van dromen, afscheid nemen van iets wat nooooooit meer terug komt. (drama-queen:-) Je snapt dan vast wel als ik dan woorden vind op zeef (op safe) die daarover gaan dat ik dat bezie als duidelijke boodschap, daar vind ik wel wat van.

… dus daar ga ik mee verder, los & laten. En dat is hip, hartstikke hip!