Samenspel

spelletjes

Ik heb toch maar besloten om mijn zeefdruk-ritueel niet te delen. Het resoneerde gisteren, maar vooral om te tonen dat ik naast chaotisch op bepaalde plekken enorm gestructureerd ben. Helder en netjes. Ego dus. En ik koester dat fijne stukje ego. Hoi ego, ik ben Yvette… lol

Later de middag gingen we naar de kringloop. In Zwolle is een enorm fijne kringloop, met lekkere koffie en lekkers bij de koffie.
En in verbinding met de bijzondere datum ontstond er een soort van “spel”. Een soort van bewustzijnsspel, en nu aan de blog realiseer ik me, dat is dus typisch Yvette… Een ter-plekke-spel creĂ«ren ter vergroting van bewustwording (verbinding of positiviteit, verwondering of wat je aanzet tot anders kijken). Goh, zeg. En zo in samenspel met Jolanda bracht het nieuwe kennis. Bewustzijn van waarden, verbinding met verwondering. Mooi he, echt mooi is het.

Hoe het spel gaat weet ik alleen op 29 februari 2016 en vandaag is het een andere dag.