Gebeuren

gebeuren1 gebeuren

Inmiddels heb ik er wel een stuk of 30 volgeschreven. Getekend. Gekleurd. En nu, nu zijn ze op. Allemaal. “Zal ik nog een nieuw boek kopen?”, vraag ik aan mezelf. Ik besluit om aan de re-use te gaan.¬†Want hier en daar is er heus nog wel wit en aldaar schrijf ik verder.
Dat is me toch een partij leuk! Ik kom allemaal oude dingen tegen waar ik heel blij van word! En de nieuwe dingen zijn ook al zo fijn!

Hoe rijk om in een land te leven waar zoveel vrijheid is om jezelf te kunnen uiten. Dat is toch wel vet cool! Ja toch?

(Oh ja, en tussen de regels, of waar dit blog eigenlijk over gaat… de verwonderwinkel beweegt weer!, Niet te geloven, en deze zes boeken, of eigenlijk zeven:-), die zijn van de start in 2008/ 2009. Dat is al best weer even geleden. Nou daarom. Iets nieuw leven inblazen noem je dat:-)