Passie, pit & positieve boodschappen

appelpitappelpit1

“Het pad van innerlijke groei voelt steeds meer een vertroebeling in plaats van verrijking”, hoorde ik iemand zeggen.

Daar kan ik me eigenlijk best in vinden. De online cursussen voor meer succes groeien als paddestoelen uit de grond. Coachingpraktijken bloeien goed in het vierkant als je de juiste toon weet te raken. En dat is hartstikke mooi! Want dat is zoals het gaat.

Terwijl ik probeer in woorden te vatten wat ik wil zeggen merk ik dat ik me irriteer aan mezelf. Grrr… ik wil graag heel wijs en origineel overkomen snap je. Ik wil wel even laten weten dat ik het (ook) (heus) wel weet.
Zou daar ook een online cursus voor zijn vraag ik me af? Om te ontweten?

Afijn. Ik heb appelpitjes geplant!
Dat doet me goed. Het is een fijne offline-cursus die mij bewust maakt hoe belangrijk het is om je te laten voeden door de elementen. Buiten. De aarde voelen, de wind in je haren, de zon op je huid. Je nat te laten regenen van tijd tot tijd. Of door het zilt van tranen. Zodat je je ei-gén kan luchten en dat alles dan lichter wordt. Snap je. Via de pit, je passie laten ontkiemen waardoor je dan weer positieve boodschappen kan doen… En dat je dan weet van binnenuit, van nature, wat je moed hebben. (ja weet ik met een t, )