Goed geregeld

creditcard creditcard1 creditcard2

Goed gereGELD.
Dat geld is me wat,.
Ik doe er alles aan om het geldgebeuren leuk te vinden. De -alles- wat met de cijfers te maken heeft. Uren bijhouden. De debet en de credit in de gaten houden, balans opmaken. Bonnen inboeken. Inmiddels heb ik van de boekhouding een kunstproject gedaan en ik krijg er energie van! (die boekhouding is voor een later blog, want het is nog niet klaar)(waarmee ik niet wil zeggen dat iets klaar moet zijn wil ik erover bloggen). (waarmee ik wel wil zeggen. Wel)

Goed gereGELD. Vanmorgen EINDELIJK bankzaken geregeld wat ik al 1,5 jaar wilde doen. Het koste maar 10 minuten! 10 minuten! Bijzonder vind ik die zin dan… het koste maar 10 minuten. Iets kost tijd… huh?

Wat weinig tijd kost en enorm veel energie geeft is je eigen creditcards te maken. Goed gereGELD! Het begon vorig jaar toen ik van afvalmateriaal en een gevonden folder in “verloren” tijd wat zat te prutsen. Op de plek waar ik was vroeg ik plankband en zo…
Creditcard.
Tegoed. Een kaart vol tegoed, want dat is het.
Daar zijn echt nog veel meer woordspelingen mee te maken ook, maar ach dat is ook zo saai.

Wil jij nou ook een creditcard? Doe dan dit…:
1. Maak een basiskaartje ter grootte van een creditcard.
2. Zoek fijne woorden (beelden) in een tijdschrift, knip ze uit en plak ze op de kaart.
3. Tevreden met je kaart? Plastificeer met plakband.
4. Stop het in je portemonnee.

Ik werd vandaag zo blij bij de bank toen ik mijn bankpas zocht en tussen al die passen mijn nieuwe creditcards vond. Ruimte maken. Ja ruimte maken… !

Daar krijg ik adem van, verse lucht! Adem dans!
creditcard3

                                Hier de creditcard van vorig jaar