Jutten

huisjes

Jutten gaat over mogelijkheden maken. Nieuwe verbindingen leggen. Gisteren schreef ik over creditcards en daarop verder bordurend houd ik enorm van intenties verzamelen. Ik jut op intenties en maak metaforen om de de intentie te doen beklijven in het onbewuste. Dat superslimme onbewuste vind ik interessant.
Een intentie verpakt in een beeld maakt een sterke focus wat versterkt wordt door een actie. En de actie ondernemen, oftewel doen, zet alles in werking zet. Dat is logisch natuurlijk maar toch bemerk ik dat er vaak veel gepraat word over “we zouden moeten” en dat er maar weinig mensen zijn die actie ondernemen in het we zouden moeten.
Jutten gaat denk ik ook over direct doen. Gewoon maar gaan en de mooiste dingen verzamelen. Nou.

Nou.
Nou zeg. Weer heel wat anders geschreven dan dat ik in met mijn hoofd had gedacht. Dat is dus ook jutten, meegaan met de stroom, iets denken is totaal iets anders dan doen. Terwijl je via het doen ook weer tot heel andere gedachten komt. Vind ik Wel.