Gratis training!

droom-verantwoordelijkheidVisie, vernieuwing, verwondering en vitaliteit!
Wow… mooie woorden die passen bij elke zelfstandig ondernemer, edoch en toch, in de gang van de dagelijkse dag staan we zelden stil bij wat ons in beweging brengt, of we nog wel de juiste koers varen en nog belangrijker, of we nog wel energie krijgen van onze eigen onderneming. Herken je dat?

Daarom geef ik een gratis training! Het sluit namelijk enorm goed aan bij mijn visie, dat het zo belangrijk is om regelmatig stilstaan bij verwondering en reflecteren op je handelen, omdat dát nieuwe rijkdom geeft! Rijkdom is zo ontzettend een mindset.

Wel. Daarom een gratis training om bij deze belangrijke zaken stil te staan waardoor je weer met hernieuwde focus en energie verder kan. Lekker zeg. Hernieuwde focus en energie, jaaaaaaa!!!

In deze training gaan we de eerste stap doen van de IK-methodiek, welke het fundament vormt van de “IK ben leuk! Wie ben jij?” -training van de mobiele verwonderwinkel, winkelen in je eigenste ei-gén-schappen.

Stap 1 van de IK-methodiek is een ontdekkingstocht in het onbewuste. We staan stil bij dromen en drempels, wat we allemaal hebben opgeslagen, gestapeld en niet eens meer weten wat. Het magazijn staat symbool voor het onbewuste in de IK-methodiek. Is je magazijn een zootje, dan is vaak alles een zootje. (ja sorry, niet zo leuk, maar vaak wel waar). Nou. Potje potje, het kan ook niet allemaal leuk zijn, maar het leuke is, je kan het gewoon zelf leuk maken!

Zojuist kom ik terug van een bezoek aan Frans de Grebber, DE koffie-ondernemer, met veel verstand van zaken, chocolade en thee! Hij heeft een mooie ruimte boven zijn zaak die ik 7 februari in de middag heb gehuurd! Superblij mee!

De eerste stap van de IK-methodiek is een belangrijke stap omdat het een aanzet geeft om het onbewuste bewust te maken. En bewustwording is enorm belangrijk om een heldere koers te varen als ondernemer!

Ben jij erbij? Deze gratis training waarbij je een eerste stap zet om het onbewuste bewust te maken en gaat winkelen in je eigenste ei-gén-schappen?

7 februari 2017

van 14.00 tot 16.00 uur.

De training is gratis!
Je betaald alleen de koffie en/of thee die je nuttigt (mooi woord!) in de zaak van Frans.

Voor deze training verwacht ik wel dat je je aanmeldt per mail zodat ik me goed kan voorbereiden! Yvette@verwonderwinkel.nl 

Ik heb er reuze-veel zin in!