Levensadem

Zeefdruk, oplage: 3, prijs: € 39,- . (en heel veel eigen drukken die o.a. in het PROEFabonnement zitten).

 

Geo vroeg: “doe je mee?”
En ik zei: “ya”.

Gisteren, vandaag, morgen en overmorgen is het ook nog.

Mijn werk is te zien in Meppel, alwaar ik een soort atelier heb ingericht en zeefdrukken hangen (bovenstaande, 3 naast elkaar), veel bespiegelingen en waar de verwonderwinkel staat als object! (voor het eerst, en helemaal leeg!) (nou ja… ik vul het met nieuwe gedachten en gedichten). Ik ben daar van 13.00 uur tot 16.30 uur.

En ook in Vledder alwaar ik twee nissen heb ingericht met houtschetsen, een schilderij en ook een zeefdruk (unica). En daar ben ik niet.

Idee:
Ik ben vanaf november 2017 geregeld naar de zondagsdienst geweest in Nijeveen, Meppel, Diever en Vledder en heb mij laten inspireren door “het geloof”. Ik vind geloven prachtig. Een bijzonder fenomeen. Ik vouwde 5-euro bootjes voor de collecte en ook 1 voor mezelf. Voor de vloot van verwondering. Intentie-boten. De vloot heb ik gisteren weggehaald omdat het iets oproept wat mij geen levensadem geeft; gesprekken over wat er mis is in plaats van raak, helemaal niet erg, mis is ook een soort van raak,.

Dus dank voor de donatie mits je gedoneerd hebt. En vooral voor het vertrouwen dat de bootgevers mij hebben gegeven!
Ik geef de boot weer terug.

Levensadem is voor mij denken in beeld en taal. Verzamelen van gedachten en gedichten. Verbinden. Hout. Papier. Klei. Openen. Bewustwording van schoonheid en rijkdom. Accepteren. Luisteren. En dan wil ik graag dat je naar mij luistert. Echt luistert.

ook al zeg ik 39 seconden niets,

ik voel me dankbaar als je dan toch stil kan zijn.
Stilte is zoiets moois.