Inspiraatie Piraat

Inspiratie.
Het kwam door de zee.
En de regen.

Het karton was nat en ik dacht aan weggooien.
Dan gebeurt het, weggooien is een uitnodiging om te spelen. Zomaar kan niets iets worden. Zo kraste ik het woord inspiratie met een scherp voorwerp en kleurde het met materiaal wat voorhanden lag. En door al het water rondom, en nog veel meer redenen, viel mij het woord pirat op in inspiratie.

Het past me want ik ben aan het piraten.

Doe je mee? Het gaat zo;

  1. vouw een bootje van 5 euro
  2. geef het bootje weg aan iemand die bezig is om een droom te verwezenlijken, of iemand die iets liefs doet, of iemand die muziek maakt op straat, of iemand die ….
  3. geniet van het loslaten

Het is echt leuk en inspirerend. Vorige week gaf ik een bootje aan een muzikant die misschien ook best wat gebruikt. hij was blij en verrast met mijn bootje. De volgende dag kwam ik heb weer tegen en hij kwam enthousiast naar me toe. “ik heb je schip nog, kijk… en hij zoekt en zoekt en zoekt en waarempel, daar kwam het bootje tevoorschijn.

Schip.
Inspiraatie.