Aan!

Hoe vaak klik jij op een button per dag?
Een handeling, bewust of onbewust, met een grote of een kleine reactie tot gevolg…

Met de buttonbakkerij geef ik workshops op scholen en daag ik leerlingen uit om zichzelf te tonen, in een cirkel van 5,5 cm… Om jezelf aan te zetten. Erkenning te geven. Natuurlijk gebruik ik dan andere woorden, enwel dit: Wat is belangrijk voor jou? Wat vind jij leuk? Waar word je blij van?

Vraag aan jou als lezer… Wat is belangrijk voor jou? Waardoor word jij aangezet?

Ik word aangezet door meditatie, door nieuwe verbindingen te maken in materie, door mensen te inspireren om hun eigen passie te volgen. Verbinden vanuit mijn hart is de paraplu. En onder diezelfde paraplu; een vorm van verwondering en een vorm van leegte.

En ik word aangezet, geïnspireerd door Petra Fokkens die haar eerste blog schreef vorige week. Begin. Hoe mooi, begin! Ik doe mee!! Met uitroepteken!