Winkel van eigenschap


Welke professionele eigenschappen heb jij nodig bij het zelfstandig ondernemen? Waar kijk je van weg? Waar heb je een heftig oordeel over?

Zelfstandig ondernemen gaat over je blik verruimen, durven aanpakken, oppakken wat van jou. Waar struikel je telkens over? Pak dat op, pak het mooi in, of pak het uit. Parkeer het… maak een keuze. Kiezen is wezenlijk.

Feit: het is makkelijker om je blik te verruimen als je stilstaat. Zodat je beter kan voelen en ervaren. Je zintuigen gebruikt. Luistert. Reflecteren.

Onderneem actie en kom op 12 december de “IK ben leuk! Wie ben jij?” doen vanuit de mobiele verwonderwinkel. Een dagtraining vol reflectie én toekomstperspectief op een inspirerende wijze. In negen stappen kom je tot persoonlijke innovatie kracht. Vanuit je innerlijk kompas & Inspiratie vanuit de kern! Winkelen in je eigenste ei-gén-schappen.

De volgende “IK ben leuk! Wie ben jij?” is op 12 januari 2014, in Meppel.